Over Ons

Over Ons

DVine werd in 2021 in het leven geroepen als spin off van Arto Vini. Bezielers Tom Appeltans en Raf Lemmens wilden graag de kwaliteit van de bubbels en wijnen uit hun assortiment matchen met de geschenkverpakking en zo hun producten alle eer aandoen die ze verdienen. Die absolute en intrinsieke klasse van de wijnen wordt nu ook uitgedragen door de exclusieve giftbox. Je geschenk is vanaf nu nóg mooier, stijlvoller en persoonlijker!

Tom: “Op onze webshop, www.dvine.be, kunnen onze klanten op een heel eenvoudige manier stapsgewijs een keuze maken uit verschillende pakketten. Met de sleeves die rondom de luxueuze dozen zitten geven we de mogelijkheid om het geschenk een extra persoonlijke touch te geven en aan te passen aan de gelegenheid. Je kan ervoor kiezen om het pakket af te halen in de winkel in Tienen, om het naar jou te laten verzenden óf om het rechtstreeks te laten bezorgen aan de persoon die je wil verrassen.”

Raf: “Met Dvine willen we excelleren in het creëren van het ultieme geschenk gevoel. We willen de schenkers een groot gevoel van zelfvertrouwen geven, als het ware een zekerheid dat ze zullen scoren. Dit klassevol geschenk in ontvangst nemen geeft onmiddellijk een waw-effect , gevolgd door verbaasde, maar vooral gelukkige gezichten. En dan moet het beste eigenlijk nog komen: Proeven!”