Kies een wijn

Kies je wijn uit ons wijnassortiment. De prijzen zijn steeds inclusief btw.
Vincent E. Poirier brut blanc de blancs
Bubbels
Fantastische en frisse mousserende wijn uit de Loire streek, gemaakt door Louis de Grenelle. Hij staat bekend om zijn betaalbare schuimwijnen van een zeer hoog niveau. Deze blanc de blanc wordt gemaakt van Chardonnay en Arbois druiven.
€30
Champagne P. Trichet Le Caractère Blanc de Noirs
Champagne
Le Caractère van Pierre Trichet is een blanc de noirs brut Champagne vervaardigd uit 50% Pinot Noir en 50% Pinot Meunier druiven. Deze subtiele, delicate en opmerkelijk verleidelijke Premier cru Champagne is 'easily likeable' en zeer veelzijdig.
€45
Champagne Joseph Perrier Brut, Cuvée Royale
Champagne
Elegante, frisse Champagne die prijs kwaliteit bij de grootste van zijn soort behoort. “Cuvée Royale - as supplied to their late majesties Queen Victoria and King Edward VII”
€49
Le petit Gascoun Blanc
Witte wijn
Le Petit Gascoûn is een elegante, frisse en fruitige droge witte wijn. De smaken zijn expliciet, de neus is zeer expressief en heel aromatisch.
€25
Saint-Véran Château Fuissé
Deze topklasse Saint-Véran komt van een kleine wijngaard van de eigenaars van Château de Fuissé, in zuidelijk Bourgogne. Pareltje met een volle smaak en lange afdronk.
€40
Domaine Duboscq - Monplaisir
De glooiende wijngaarden van deze Domaine Duboscq-Monplaisir bevinden zich te midden van de steile hellingen in Gascogne, centraal in de driehoek Bordeaux - Toulouse - Pau. Bijgevolg wordt de wijngaard prachtig aan de zon blootgesteld. Uitbundig, fris en fruitig, een wijn die iedereen zal bevallen.
€25
Chateau Mac Carthy
Château Mac Carthy is een uitmuntende Saint-Estèphe. Laat zijn Iers klinkende naam u niet misleiden, dit is puur Frans vakmanschap uit Bordeaux! Het is een volle maar zachte wijn die een breed publiek bekoort. Kan onmiddellijk gedronken worden, maar heeft een uitstekend bewaarpotentieel, tot 20 jaar.
€43
Chateau Larruau Margaux
Het artisanale Château Larruau is een ware parel uit de Margaux streek en een absolute aanrader! Zijn wijngaarden liggen pal tussen die van de grootste en bekendste huizen uit de streek. Het zal u dan ook niet verbazen dat deze wijn een echte topper is in het prijs-kwaliteit segment. Kan jong gedronken worden maar heeft eveneens een groot bewaarpotentieel.
€45
(De prijzen zijn steeds inclusief btw.)